​Om Dansk Kvalitets Brolægning

​Dansk Kvalitets Brolægning består kun af faglærte brolæggere. At få brolagt sit udeareal er en investering der skal holde længe. En ting er, at det ser pænt ud, men det skal også være et solidt stykke håndværk.


Hos Dansk Kvalitets Brolægning har vi over 25 års erfaring med alle typer belægning.

Chausse i alle tænkelige mønstre. Brosten, bodursten, kantsten, trapper, simpelthen alt indenfor granit og betonfliser har vi gjort til vores speciale.

Vi er medlem af Brolæggerlauget samt Dansk Byggeri, som kun optager medlemmer, der laver kvalitetsarbejde. Altså er dette din garanti for seriøst og godt håndværk, så du som kunde kan føle dig tryg i din investering.

Vi har gratis tilbudsgivning, så hvis du har brug for at vide, hvad dit drømmeprojekt kommer til at koste, så bare ring og lad os tage en kort snak.

Vores målsætning

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi glæder os til at komme i gang med dit projekt, eller høre om dine idéer.

Send os en mail under kontakt os, eller ring for yderligere information om vores ydelser.

God fornøjelse med hjemmesiden!

Skal vi hjælpe med din opgave?​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din anlægsopgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 25 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Medlem af Brolæggerlauget

Kort om Dansk Kvalitets Brolægning

Vores medarbejdere er alle faglærte brolæggere, og vi er medlem af Brolæggerlauget samt Dansk Byggeri. Med vores mere end 25 års erfaring, leverer vi et solidt stykke håndværk, hvor kvaliteten og resultatet er helt i top.

Kontakt os​

Ring eller skriv til Bjørn
Telefon: 50 48 82 42

E-mail: bn@dkbbro.dk​​

Ring eller skriv til Benny
Telefon: 40 10 82 42​​

E-mail: bj@dkbbro.dk

Dansk Kvalitets Brolægning

CVR: 32084362

Kastanievej 2, 4773 Stensved